Dorsoft Optica 2018

 

Soft optică integrat

Dorsoft Optica 2018 este un software specializat pentru optică medicală, optometrie și oftalmologie, cu evidență medicală și a stocurilor. Este destinat atât opticilor individuale cât și rețele de magazine.
Este, de asemenea, un soft retail integrat, reunind consultațiile optometrice și oftalmologice cu vânzările în sistem POS, gestiunea stocurilor, evidența primară a încasărilor de la clienți, totul într-o singură aplicație.

Noutăţi în ediţia 2018 (clic aici)

Consultația oftalmologică

Softul vă ajută în crearea unei baze de date cu clienţii, fiind primul pas de la hârtie și creion. Apoi puteți să vă programați pacienții/clienții pe medici/consultanți, să le ţineți evidenţa electronică a consultaţiilor oftalmologice, a reţetelor de ochelari și a lentilelor de contact.

Rețeta de ochelari

În dreapta aveți panoul cu rețeta de ochelari.

Comandă de ochelari

Mai departe, întocmiți comenzi pe baza consultațiilor şi a gestionați banii de încasat. Tipăriți Fişa pacientului, Reţeta, Comanda, Factura şi Bonul de lucru direct pe plic!

Configurare inițială ușoară

Veți fi gata pregătiți de vânzare cu softul imediat! Odată instalat porniți cu introducerea manuală a clienților, consultaților și comenzilor, alte date le veți introduce pe măsură ce utilizați programul, fără să vă opriți din activitatea curentă.

Urmăriți-vă clienții

Colectați informații despre clienți, pe măsură ce efectuați consultații și vânzări, astfel veți putea urmări istoricul medical, fiecare cumpărare și încasare a lor. Puteți emite facturi personalizabile pentru aceștia, bonuri fiscale sau alte documente medicale.

Fidelizați-vă clienții

Creaţi o relaţie specială între dvs. şi pacienţi/clienţi asemănătoare celei existente între medicul de familie şi pacienţii săi înscrişi. Oferiţi-le fişa lor cu consultaţiile oftalmologice şi prescripţiile de ochelari, la un loc pe o singură pagină, tipărită sau trimiteţi-le pe email, în format pdf. Oferiţi valoare adăugată clienţilor existenţi prin păstrarea şi urmărirea istoricului examinărilor şi reţetelor pe perioade lungi de timp, 5-10-15 ani. Rechemați-i la următorul consult, când le vine vremea, sau anunțați-i că îi așteaptă o reducere în luna când serbează aniversarea!

Gestionați-vă inventarul

Cu softul de optică, inventarul este actualizat automat pe măsură ce faceți vânzări sau cumpărări, astfel că știți imediat ce aveți în stoc.

Evidenţa plăţilor la furnizori

Ediţia 2018 a programului are ca noutate principală posibilitatea înregistrării soldurilor iniţiale a furnizorilor şi a plăţilor către aceştia, precum şi rapoarte cu furnizorii neachitaţi, registru plăţi, etc..

Conectare la case de marcat

Cu softul de retail, puteți efectua vânzările cu listarea bonului fiscal, prin conectarea la casele de marcat : Datecs, Euro, Partner, Activa Clasic, Total, Zeka M, Partner, Sapel, Optima. Dacă aveți altă casă, vă putem introduce suportul și pentru acesta.

Coduri de bare

Prin folosirea codurilor de bare vânzările se fac mult mai rapid și precis, eroarea de a vinde alt produs decât cel dorit fiind practic eliminată. De asemenea puteți face recepția facturilor de la furnizor tot prin coduri de bare, pentru o exactitate desăvârșită și prevenirea greșelilor în alegerea articolelor. Nu aveți la toate produsele coduri de bare? Nu-i nimic, pentru acelea softul de retail vă dă posibilitatea să vă generați și tipăriți codurile de bare necesare, în completare.

Multilocație

Dacă aveți mai multe magazine, cu softul de optică vă puteți transfera rapid de la un punct la altul avizul de expediție în format Excel. La magazinul destinație cu un singur clic se importa articolele în recepție, fără erori și cu setarea automată a prețului de vânzare pe noile articole.

Și chiar mai mult:

• Rapoarte extinse medicale și de gestiune
• Suport pentru cardurile de fidelitate
• Registru de casă
• Raport de gestiune
• Registru ajustări de preț
• Drepturi de acces per utilizator
• 30+ rapoarte
• Export în PDf al tuturor rapoartelor
• Manual electronic
• Funcționare în rețea

Versiuni disponibile și preturi


  • Ediție MONOPOST: 3.000 lei – client nou, 1.500 lei – upgrade de la Dorsoft Optika 3 monopost
  • REȚEA locală pt. 3 pc-uri: 4.500 lei – client nou, 2.500 lei – upgrade de la Dorsoft Optika 3 rețea

  • Cota de TVA este zero.
  • Odată activate, durata de utilizare a licențelor este nelimitată.
  • 30 zile suport gratuit prin email/telefon/remote.
  • Include toate actualizările minore pe durata de viață a produsului.

Politica de actualizări

Actualizări minore (update-uri)

Toții clienții vor primi gratuit actualizările minore, spre exemplu actualizarea de la versiunea 3.01 la versiunea 3.02, ale produselor Dorsoft. Aceste actualizări sunt disponibile pe pagina noastră de internet, doar descărcați și instalați fără a dezinstala vechea versiune.

Deasemenea, toți clienții vor fi înștiințați pe e-mail despre noua versiune. Actualizările minore conțin îmbunătățiri funcționale, legislative precum și corecțiile unor eventuale erori.

Actualizări majore (upgrade-uri)

Actualizările majore, spre exemplu actualizarea de la versiunea 3 la versiunea 2018, includ îmbunătățiri semnificative în funcționalitate. Actualizările majore nu sunt gratuite. Actualizările majore se instalează separat și funcționează în paralel și independent fără a afecta funcționarea vechilor versiuni. Prețul actualizărilor majore pentru vechii clienți este unul redus.

 

Clic aici pentru pagina cu versiunea Demo

Clic aici pentru comanda