Dorsoft Contabilitate 2019 pentru Retail

Soft retail pentru magazine generale si specializate

Dorsoft Contabilitate 2019 pentru Retail (v. Premium) este un program de calculator generalist pentru firmele mici și mijlocii, destinat comerțului cu amănuntul, de tip boutiq, al magazinelor specializate sau generale cu volume de vânzări moderate.
Este un soft de retail integrat, reunind vânzările în sistem POS, gestiunea comercială, evidenta primară a încasărilor de la clienți și a plăților către furnizori, facturarea și contabilitatea financiară într-o singură aplicație.

Configurare inițială imediată

Veți fi gata pregătiți de vânzare cu softul într-o zi! Folosiți pașii de configurare inițială din fereastra principală a programului. Apoi rapid importați-vă lista clienților, articolelor și stocul inițial din Excel.

Gestionați-vă inventarul

Cu softul de retail, inventarul este actualizat automat pe măsură ce faceți vânzări sau cumpărări, astfel că știți imediat ce aveți în stoc. Chiar mai mult, cantitățile de reaprovizionat integrate, vă informează când stocul este redus, astfel că nu veți pierde poziția de comerciant de top și nici scăpa vreo vânzare.

Urmăriți-vă clienții

Colectați informații despre clienți, pe măsură ce efectuați vânzări, astfel veți putea urmări fiecare cumpărare și încasare a lor. Puteți emite facturi personalizabile pentru aceștia, bonuri fiscale sau avize.

Urmăriți-vă plățile la furnizori

Colectați informații despre furnizorii dvs., pe măsură ce efectuați cumpărări de la aceștia, astfel veți putea urmări fiecare achiziție și plățile făcute. Puteți vizualiza rapid soldul facturilor ce le mai aveți de achitat.

Conectare la case de marcat

Cu softul de retail, puteți efectua vânzările cu listarea bonului fiscal, prin conectarea la casele de marcat : Datecs, Samsung, Euro, Partner, Activa Classic, Total, Zeka M, etc. Dacă aveți altă casă, vă putem introduce suportul și pentru acesta.

Coduri de bare

Prin folosirea codurilor de bare vânzările se fac mult mai rapid și precis, eroarea de a vinde alt produs decât cel dorit fiind practic eliminată. De asemenea puteți face recepția facturilor de la furnizor sau comenzile tot prin coduri de bare, pentru o exactitate desăvârșită și prevenirea greșelilor în alegerea articolelor. Nu aveți la toate produsele coduri de bare ? Nu-i nimic, pentru acelea softul de retail vă dă posibilitatea să vă generați și tipăriți codurile de bare necesare, în completare.

Multilocație

Dacă aveți mai multe magazine, cu softul de retail vă puteți transfera rapid de la un punct la altul avizul de expediție în format Excel. La magazinul destinație cu un singur clic se importa articolele în recepție, fără erori și cu setarea automată a prețului de vânzare pe noile articole.

Contabilitate completă autogenerată

Programul generează automat contabilitatea cu toate declaraţiile aferente, deoarece există un sistem automat de contare a operațiunilor de gestiune, facturi furnizori, plăți, facturi și încasări clienți. Utilizarea celorlalte module vă dă posibilitatea ca, contabilul dvs. să poată încheia, păstra şi lista toate actele contabile pe programul şi la sediul dvs.

Și chiar mai mult

 • Registru de casă
 • Preluare automată a comenzilor de la furnizori în recepții
 • Configurare drepturi de acces al utilizatorilor pe Operațiuni și Rapoarte
 • Rapoarte extinse de gestiune și contabile
 • Salarizare
 • Imobilizări
 • Declaraţii
 • Multisocietate
 • Funcționare în rețea

Versiuni disponibile și preturi

 • Demo (destinată celor ce doresc să încerce programul sau doar să vizualizeze datele și să le tipărească)
 • Premium, 1.000 lei – client nou,  700 lei – upgrade – upgrade de la Dorsoft Contabilitate 2018
 • Rețea pe 3 PC-uri, 1.900 lei – client nou,  1.400 lei – upgrade de la Dorsoft Contabilitate 2018

Cota de TVA este 0.

Durata de utilizare a licențelor este nelimitată.

30 zile suport gratuit.

Include toate actualizările minore pe durata de viață a produsului.

Politica de actualizări

În fiecare an Dorsoft iese pe piață cu o versiunea majoră nouă ce va susține actualizările legislative pe parcursul fiecărui an calendaristic și fiscal.

Actualizări minore (update-uri)

Toții clienții vor primi gratuit actualizările minore, spre exemplu actualizarea 1 la versiunea 2019 . Aceste actualizări sunt disponibile pe pagina noastră de internet, doar descărcați și instalați fără a dezinstala vechea versiune.

Deasemenea, toți clienții vor fi înștiințați pe e-mail despre noua versiune. Actualizările minore conțin îmbunătățiri funcționale, legislative precum și corecțiile unor eventuale erori.

Actualizări majore (upgrade-uri)

Actualizările majore, spre exemplu actualizarea de la versiunea 2017 la versiunea 2019, includ îmbunătățiri semnificative în funcționalitate. Actualizările majore nu sunt gratuite. Actualizările majore se instalează separat și funcționează în paralel și independent fără a afecta funcționarea vechilor versiuni. Prețul actualizărilor majore pentru vechii clienți este unul redus.

Clic aici pentru pagina cu versiunea Demo

Clic aici pentru comanda